Disclaimer

Algemene voorwaarden

Hopelijk volg je Camusement met veel plezier! Alle content wordt gepubliceerd met een informerend en entertainend doel voor ogen. Ik doe steeds mijn best om content zo volledig en correct mogelijk te publiceren. Vind je ergens een foutje, aarzel niet om me te contacteren. After all, to err is human.

Alle meningen die ik publiceer zijn de mijne.

Auteursrechtenbeleid

Alle beelden eigendom van mezelf (Hélène Camus). Deze beelden mogen niet zonder schriftelijke toestemming gebruikt, geprint, bewerkt of gepubliceerd worden. Bij het gebruiken van beelden met toestemming moet er steeds een duidelijke bronvermelding zijn naar oftewel Camusement (met hyperlink naar www.camusement.com) of Hélène Camus.

Indien anders vermeld, kunnen beelden afkomstig zijn van rechtenvrije fotodatabases e.d. . Hierbij wordt steeds vermeld van waar de foto afkomstig is en er wordt doorgelinkt waar mogelijk.

Vrijwaring

Gepubliceerde content bevat geen medisch -, juridisch – of voedingsadvies. Alle acties uitgevoerd na het lezen van deze blog doe je op eigen risico (maar doe nu niet zot hé).

Privacyverklaring

Je persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met derden en er wordt geen data verzameld tijdens je bezoek behalve voor analytische doeleinden via het gebruik van cookies. Je kan cookies steeds uitschakelen via de instellingen van je webbrowser.

Digitale of schriftelijke communicatie, zoals bijvoorbeeld een lezersbrief, zullen niet zonder toestemming van de auteur gepubliceerd worden op Camusement. Ik ben niet verantwoordelijk voor reacties of content die een lezer openbaar op een openbare plaats (zoals comments of social media) publiceert.

Alle haatdragende of kwetsende reacties zullen steeds zonder discussie verwijderd worden.

Gesponsorde content en product reviews

Het kan gebeuren dat ik een product of dienst review en/of aanraad in een artikel of via sociale media. Deze review of dit aanraden gaat enkel over het product of de dienst in vermeld in het artikel. Ik ben niet verantwoordelijk voor alle handelingen, uitspraken, producten of diensten van een bedrijf waar ik over schrijf. Klachten of problemen moeten met het desbetreffende bedrijf opgenomen worden en niet met Camusement.

Het aanvaarden van gesponsorde artikelen garandeert geen verslaggeving of positieve beoordeling. Ik geef over alle producten of diensten mijn persoonlijke mening.

Contact

Voor alle vragen of opmerkingen kan je me steeds contacteren via postduif, telefoon, e-mail of sociale media.